Archivio delle proprietà » 2017-02-16/2017-02-16

Cercando:
     
Seleziona gli immobili che stai cercando:

Budget: (€)
 – 

Superficie:
 – 

Shitet aktivitet Atelie ne qytetin e Vlores i ngritur prej 20 vitesh

Aktiviteti Atelie ne qytetin e Vlores ne qender Lagjia Pavaresia. Ambjenti ka pajisjet e duhura per atelie dhe klientelen te ngritur. Shitja e ketij aktiviteti 20 vjecar behet pasi pronari eshte kontraktuar nga nje kompani e madhe ne Tirane. Ne perberje te tij eshte: 38 metra katrore ambjent me 1300 euro per meter katror (i cili shitet edhe me vete) / 36 metra katrore ambjent i cili shitet bashke me ambjentin e ateliese me cmimin total te reklamuar / Pajisjet e Ateliese te cilat shiten bashke me ambjentin. Cilesia e punimeve eshte e larte dhe dallohet qe nga fasadat e medha prej 11 metra dhe dyert e xhamit tripleks, per ta bere ambjentin te ngrohte ne ditet e ftohta te dimrit dhe shpenzimit te sa me te vogel te energjise elektrike. Ju ftojme per nje vizite ne biznes.

€ 130,000
74m2
  • Pagina 1 da 1
Archivio delle proprietà